Invicta afgeleverd!

Afgelopen vrijdag deze prachtige vooroorlogse Invicta afgeleverd bij haar eigenaar. Heerlijk om aan deze beeldschone wagen te hebben mogen werken. Volg meer van ons werk op instagram of facebook.

Corona

In verband met de uitbraak van het coronavirus vragen wij alle klanten en iedereen die langs wil komen eerst te bellen. Zo kunnen wij grip houden op de hoeveelheid mensen die binnen ons gebouw rondlopen. Bij geen noodzakelijk bezoek vragen wij u om deze uit te stellen. Dank voor uw begrip.

Tony de Bruijn Bekledingen

Antwerp Classic Salon

Aankomend weekend 6-8 maart zijn wij aanwezig tijdens de klassiekerbeurs van Antwerpen. Wij zijn te vinden in hal 4. Meer info over deze beurs vind u via deze link.

Interclassis & Topmobiel 2020

16-19 Januari 2020 zijn wij weer aanwezig op het ICTM Maastricht. Wij staan op onze vertrouwde plek om u te woord te staan met al uw vragen.

Interclassics & Topmobiel

Interclassics & Topmobiel 16 – 18 november Brussel
Interclassics & Topmobiel 10 – 13 januari Maastricht

Wij zijn op beide exposities weer aanwezig. Komen jullie ook?

Vintage leder in auto

Onlangs zijn wij speciaal voor jullie en ook een klein beetje voor ons zelf naar de grootste lederwarenbeurs van Europa geweest. De Lineapelle in Milaan. Voornamelijk op zoek naar vintage leder.

Met grote ogen hebben wij toe gekeken wat daar allemaal wel niet gepresenteerd wordt. Deze beurs is speciaal voor tassen, schoenen, armbanden, riemen etc, alles wat fashion met leder combineert. Je kunt je totaal niet voorstellen wat er allemaal wel niet te verkrijgen is!!
Maar goed er werd ook wat leder gepresenteerd wat bestemd is om op meubels en in auto’s te verwerken. Sinds kort hebben wij dan ook een kleine keuze vintage leder in ons assortiment. Hierboven een aantal voorbeelden. Wilt u meer weten kom dan gerust een keertje langs om de opties te bekijken!

Nieuwe stoffencollectie loungesets.

De nieuwste collectie stoffen vanaf nu beschikbaar op de loungesets bij Outdoor Lifestyle!!

De Noordertuin van Antwerpen

5 juni 2016 organiseerden wij onder de vlag van de Oldtimer Vrienden Club Roosendaal onze jaarlijkse toerrit, “De Noordertuin van Antwerpen”. Het gebied dat ingeklemd ligt tussen Antwerpen, de grens van Nederland en Turnhout was het decor waar onze rit plaats vond. Samen met onze klanten, vrienden en leden van de OVCR hebben wij genoten van de mooie omgeving, het stralende weer en de schitterende auto’s die menig deelnemer speciaal uit de schuur gehaald had voor onze rit.
Iedereen bedankt voor deze fantastische dag en wij hopen jullie volgend jaar weer te zien tijdens onze rit!!

Gelukkig nieuwjaar

Gelukkig nieuwjaar, alle beste wensen en veel plezierige en schadevrije kilometers toegewenst voor 2016!

Wij staan ook in dit nieuwe jaar weer voor u klaar met ons team vakbekwame mensen!
Onder andere 14/17 januari op het Interclassics en Topmobiel te Maastricht, waar u allen van harte welkom bent voor een bakje koffie, een stukje advies, wat technische inzicht op het gebied van bekleding en/of gewoon een lekker slap gesprek!

Graag tot ziens in 2016, Tony en Stefan de Bruijn

Porsche 356 C coupe

Deze Porsche 356 C coupe is totaal gerestaureerd in origineel sky blue. Wij hebben we het volledige interieur mogen voorzien van vernieuwing. Het hemel in een off-white perfo, het tapijt van lichtbruin haarngarn gecombineerd met kastanjebruin nappa rundleder. Een gewaagde keuze met verbluffend mooi resultaat.