Vintage leder in auto

Onlangs zijn wij speciaal voor jullie en ook een klein beetje voor ons zelf naar de grootste lederwarenbeurs van Europa geweest. De Lineapelle in Milaan. Voornamelijk op zoek naar vintage leder.

Met grote ogen hebben wij toe gekeken wat daar allemaal wel niet gepresenteerd wordt. Deze beurs is speciaal voor tassen, schoenen, armbanden, riemen etc, alles wat fashion met leder combineert. Je kunt je totaal niet voorstellen wat er allemaal wel niet te verkrijgen is!!
Maar goed er werd ook wat leder gepresenteerd wat bestemd is om op meubels en in auto’s te verwerken. Sinds kort hebben wij dan ook een kleine keuze vintage leder in ons assortiment. Hierboven een aantal voorbeelden. Wilt u meer weten kom dan gerust een keertje langs om de opties te bekijken!

Nieuwe stoffencollectie loungesets.

De nieuwste collectie stoffen vanaf nu beschikbaar op de loungesets bij Outdoor Lifestyle!!

Interclassics & Topmobiel 2017

Tony de Bruijn Bekledingen en team wensen alle klanten, vrienden en volgers een fantastisch 2017 toe.

In het weekend 12 t/m 15 januari vind het Interclassics & Topmobiel in Maastricht weer plaats. Het grootste oldtimer evenement van de Benelux, zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen! Ook wij zijn ook weer aanwezig om onze kunsten te promoten aan het publiek, we zijn te vinden in de westhal W.3304. Kom gezellig even langs, hopelijk tot dan!!

Interclassics & Topmobiel Brussel

 

 

Aankomend weekend 18-19-20 november zijn wij weer te vinden op het Interclassics & Topmobiel in Brussel, het grootste oldtimerevenement van België. Wij zijn te vinden in paleis 4 standnr. 52. Hopelijk tot dan!!

De Noordertuin van Antwerpen

5 juni 2016 organiseerden wij onder de vlag van de Oldtimer Vrienden Club Roosendaal onze jaarlijkse toerrit, “De Noordertuin van Antwerpen”. Het gebied dat ingeklemd ligt tussen Antwerpen, de grens van Nederland en Turnhout was het decor waar onze rit plaats vond. Samen met onze klanten, vrienden en leden van de OVCR hebben wij genoten van de mooie omgeving, het stralende weer en de schitterende auto’s die menig deelnemer speciaal uit de schuur gehaald had voor onze rit.
Iedereen bedankt voor deze fantastische dag en wij hopen jullie volgend jaar weer te zien tijdens onze rit!!

Gelukkig nieuwjaar

Gelukkig nieuwjaar, alle beste wensen en veel plezierige en schadevrije kilometers toegewenst voor 2016!

Wij staan ook in dit nieuwe jaar weer voor u klaar met ons team vakbekwame mensen!
Onder andere 14/17 januari op het Interclassics en Topmobiel te Maastricht, waar u allen van harte welkom bent voor een bakje koffie, een stukje advies, wat technische inzicht op het gebied van bekleding en/of gewoon een lekker slap gesprek!

Graag tot ziens in 2016, Tony en Stefan de Bruijn

Porsche 356 C coupe

Deze Porsche 356 C coupe is totaal gerestaureerd in origineel sky blue. Wij hebben we het volledige interieur mogen voorzien van vernieuwing. Het hemel in een off-white perfo, het tapijt van lichtbruin haarngarn gecombineerd met kastanjebruin nappa rundleder. Een gewaagde keuze met verbluffend mooi resultaat.

In verband met de feestdagen zal ons bedrijf gesloten!

In verband met de feestdagen zal ons bedrijf gesloten zijn van dinsdag 22 december 2015 tot en met vrijdag 1 januari 2016.

Vanaf maandag 4 januari 2016 staan wij weer met ons team ambachtelijk tot uw dienst.

Wij wensen u hele prettige feestdagen toe!

Vrijdag 6 november gesloten ivm ICTM Bussels

Aankomend weekend zijn wij ban 6-8 november aanwezig op het Interclassics & Topmobiel te Brussel. In verband met de aanwezigheid op deze geweldige beurs is ons bedrijf vrijdag 6 november gesloten!

Interclassics&Topmobiel Brussels 2015

7, 8 en 9 november dit jaar vindt de Interclassics Bruxelles plaats in Brussels Expo. Wij staan ook op deze beurs op standnummer 07.038. Hoofdthema van deze beurs is Bugatti, wij brengen een Porsche 356 speedster replica mee….60 jaar Citroën DS is ook een hoofdthema: er zullen dus genoeg ‘snoeken’ te zien zijn.