De Porsche 356 Speedster eens een van de meest iconische sportwagens uit de jaren ’50. Vandaag de dag is deze auto nog steeds razend populair onder autoliefhebbers. Daarom is het ook niet gek dat dit de meest nagebouwde auto te wereld is. Als je vandaag de dag een Porsche Speedster ziet rijden is er dus een hele grote kans dat het een replica is.

(meer…)

Vind u het ook zo vervelend dat u in een natte auto moet stappen na het transport? Of bent u het ook zo beu om na het vervoeren van uw klassieker haar weer helemaal te moeten poetsen?
Wellicht houd u er niet van dat iedereen kan zien wat voor kostbaars u achter op uw aanhanger heeft staan. Wij hebben de oplossing! Een transport hoes geheel op maat gemaakt voor uw auto! (meer…)

De DKW F7 Meisterklasse Saloon is een kleine voorwiel aangedreven auto gebouwd door Auto Union’s DKW in 1937 als vervanging voor de F5. (meer…)

Daf 1600 DD 1962

Het gebeurt niet vaak dat wij een klassieke vrachtwagen op bezoek krijgen, des te leuker is het als we er aan eentje mogen werken. Deze DAF hebben wij het hemel mogen plaatsen en de stoelen opnieuw mogen bekleden. Er zat niet veel bekleding in vrachtwagens destijds, maar het maakt het plaatje wel compleet.


Triumph TR3 geel exterieur met charcoal interieur.
(meer…)

Toen Porsche in 1968 zijn nieuwste model met de nieuwe “S”model motor op de markt bracht, stuiten ze op nieuwe veiligheids en emissie voorschriften op de Amerikaanse markt. Al snel realiseerde Porsche zich dat ze een probleem zouden krijgen met de verkoop van deze auto in de States. Het management besloot dit model uit voorzorg maar niet naar Amerika te verschepen. Hierdoor is de 1968 Porsche Targa enkel op de Europese markt verschenen en is de productie na 121 stuks stopgezet. Door dit voorval is deze Porsche Targa soft window zeer zeldzaam en heel erg gewild bij verzamelaars.

(meer…)

 

Een hele goede vriend van ons heeft de afgelopen jaren lopen zwoegen om zelf een Porsche 356 Speedster Replica te bouwen. Na vele uren arbeid, bloed, zweet en tranen wist hij zijn project af te ronden. Het resultaat, werkelijk schitterend. Chapeau!!

(meer…)

Op zeer speciaal verzoek hebben wij voor 2 Bentley Speed 8 custom bagage koffers gemaakt. Doel van de koffers is uiteraard als extra opbergruimte tijdens rally’s maar tevens ook als extra gewicht tussen de achteras ter bevordering van het rijcomfort. (meer…)

1 cilinder, 1 deur, 1 blikvanger. Wanneer kom je zo’n dwergauto nou nog tegen? Topsnelheid 140 km. per uur op een aanhanger, 85 km. als hij zelf rijdt. We hebben er een nieuw hemeltje in gemaakt. Onhandig om in te zitten werken maar wel weer een leuke ervaring. (meer…)

We hebben weer eens een Porsche 356 A afgeleverd: ditmaal een SC uitvoering in een prachtige anthracite kleur lak. Op speciaal verzoek werd het interieur voorzien van reseda grün leder inclusief de optionele hoofdsteunen met bijhorend traditioneel haargarn knooptapijt eveneens in de kleur groen. Dit alles werd gecombineerd met zwart geperforeerd pvc hemeltje. Op het eerste idee een afschuwelijke keuze, maar achteraf een fantastische keuze van deze klant, het interieur in de kleur groen staat zo prachtig!!  (meer…)