Op zeer speciaal verzoek hebben wij voor 2 Bentley Speed 8 custom bagage koffers gemaakt. Doel van de koffers is uiteraard als extra opbergruimte. Tijdens rally’s maar tevens ook als extra gewicht tussen de achteras ter bevordering van het rijcomfort.

De koffers zijn bekleed met vinyl topping aan de buitenzijde en Rexine aan de binnenzijde. De onderste box is voor reservedelen met twee extra ruimtes onderin die de twee voetruimtes opvullen waar normaliter de achterpassagiers hun voeten zetten. De tweede laag is voor gereedschap terwijl de bovenste box bestemd is voor kleding. Het deksel is voorzien van het Bentley logo in reliëf en heeft elastieken om shawls of petten, landkaarten etc. onder te kunnen borgen.

De Bentley speed 8 werd in 1930 op de markt gebracht als luxe auto voor de zeer rijken. Voorzien van een acht liter zes cilinder motor op het grootste chassis dat Bentley ooit geproduceerd had. Helaas werden er te weinig wagens verkocht om het bedrijf draaiende te houden en werd het noodgedwongen verkocht aan Rolls-Royce. Mede hierdoor is de Speed 8 het laatste model dat door Bentley Motors Limited op de markt gebracht is. In totaal zijn er 100 exemplaren geproduceerd.