Vind u het ook zo vervelend dat u in een natte auto moet stappen na het transport? Of bent u het ook zo beu om na het vervoeren van uw klassieker haar weer helemaal te moeten poetsen?
Wellicht houd u er niet van dat iedereen kan zien wat voor kostbaars u achter op uw aanhanger heeft staan. Wij hebben de oplossing! Een transport hoes geheel op maat gemaakt voor uw auto!

Veel voorkomende klachten die wij te horen krijgen als de transport combinatie te zwaar wordt met een gesloten trailer. Of dat men geen plek heeft om zo’n grote kolos van een trailer een heel jaar te stallen. En dat voor die enkele keer dat ze hun klassieker per trailer vervoeren.

Deze transport hoezen maken wij speciaal op maat, geen flubberzak waar continu een luchtzak in vormt die de gehele rit staat te klapperen. Nee een serieus maatpak voorzien van ritsen, elastieken, spanbanden, lucht- en afwateringsgaten. Alles wat nodig is om de transport hoes met uw auto en trailer te laten functioneren en zoveel mogelijk in overleg met de eigenaar. De hoezen worden gemaakt van PU doek wat waterdicht en ademend is, goed reinigbaar, licht van gewicht en heel makkelijk op te vouwen. Op alle uitstekende en scherpe punten worden verstevigingen van bisonyl aangebracht tegen het scheuren. De ritsen zijn van PVC zodat deze niet gaan roesten.

Om deze hoes perfect op maat en naar uwe wens te maken hebben uiteraard de auto inclusief trailer nodig in ons atelier. Wordt de auto op een speciale manier vast gezet aan de trailer voor het transport dan houden wij ook hier rekening mee.
Bovenstaande foto’s van de Lagona en Bugatti zeggen meer dan genoeg. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op en wij staan u graag te woord.